Dr. Aletta Jacobsschool en Troubadour Vredenburg samen verder als OBS Da Vinci Arnhem

01-08-2017

De Dr. Aletta Jacobsschool en Troubadour Vredenburg gaan per 1 augustus fuseren. De nieuwe naam van de school wordt OBS DaVinci Arnhem.

We hebben onze school niet voor niets vernoemd naar Leonardo Da Vinci (1452-1519). Da Vinci was een uitzonderlijk kunstenaar en uitvinder, met brede interesses en vele talenten. Die talenten stimuleren wij ook graag bij onze leerlingen. Wij geloven dat je alles kunt bereiken, als je er maar vertrouwen in hebt en inzet toont.”

Nieuw onderwijsconcept

Met de nieuwe naam wijzigt ook het onderwijsconcept van de school. Van  Langen: “Onze school is voortaan verdeeld in drie units: groep 1/2/3, 4/5/6 en 7/8, met basisgroepen binnen iedere unit. De leerlingen starten en eindigen iedere dag in hun basisgroep. Elke schooldag is opgedeeld in drie dagdelen: Samentijd, Instructietijd en Talententijd.”