Sinds schooljaar 2020/2021 hebben wij twee kleutergroepen, waardoor deze groepen relatief klein zijn.

Als u geïnteresseerd bent om kennis te maken, sfeer te proeven en een rondleiding te krijgen, dan kunt u zich aanmelden voor één van onderstaande momenten. Dat doet u telefonisch via 026-3230729 of via info.obsdavinciarnhem@floresonderwijs.nl.
Vermeldt hierbij:

  • uw voor- en achternaam
  • uw telefoonnummer
  • uw mailadres
  • de voor- en achternaam van uw kind
  • het geslacht van uw kind
  • de geboortedatum van uw kind
  • de datum waarop u de rondleiding wenst

Wij bevestigen dan zo spoedig mogelijk uw afspraak voor de rondleiding. Hieronder geven wij ook aan welke data al vergeven zijn. Gezien de groeiende interesse hebben wij nieuwe data toegevoegd in onderstaande lijst. De data voor schooljaar 2024/2025 zijn toegevoegend.

Wij heten u graag van harte welkom bij onze hoofdingang. Op deze ochtend ontmoet u onze schoolleider, Wanja van Langen, of onze kwaliteitscoördinator, Marijn van der Hidde. Zij vertellen u uitgebreid over onze school. Tijdens deze ochtend geven zij u een rondleiding door de school en kunt u uiteraard ook vragen stellen. Aan het einde van deze inloopochtend is het mogelijk (indien uw kind 3 jaar of ouder is) een aanmeldformulier mee te nemen of direct in te vullen.

Wanneer u op één van bovenstaande data niet in de gelegenheid bent, kunt u een afspraak voor een kennismakingsgesprek maken. Dit kan door te bellen via 026-3230729 of te mailen naar info.obsdavinciarnhem@floresonderwijs.nl. Vermeld in de mail uw voor- en achternaam, uw mailadres en telefoonnummer en ook de voor- en achternaam en de geboortedatum van uw kind. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een afspraak met u in te plannen.