Team OBS Da Vinci Arnhem in de krant

22 september 2022

Donderdag 22 september stond het team van OBS Da Vinci Arnhem in de Arnhemse Koerier.  Samen met kinderen, ouders, bestuursleden en oud-medewerkers vierden zij op 9 september hun 5-jarig bestaan.  Er was een receptie met een DJ, hapjes, drankjes en een photobooth. Uiteraard wilde het team ook samen op de foto!

Lees hier het hele artikel.

Groep 8 van OBS Da Vinci Arnhem in de krant

14 juli 2022

Donderdag 14 juli stond groep 8 van OBS Da Vinci Arnhem in de Arnhemse Koerier.  Zij voerden op maandag 11 juli een minimusical op voor de leerlingen van de Oekraïense school. De leukste liedjes en meest grappige scènes hebben de leerlingen laten zien. Iedere scène werd van tevoren vertaald, zodat alle kinderen van de Oekraïense school het verhaal goed konden volgen. 

Lees hier het hele krantenartikel.

Onoverzichtelijke Krakeling maakt plaats voor compact Kindcentrum Vredenburg

01 juni 2022

ARNHEM - De bouw van het nieuwe Kindcentrum Vredenburg aan de Slochterenweg in Arnhem-Zuid is officieel begonnen. Woensdagochtend verrichte wethouder Bob Roelofs de starthandeling. ,,Een mooie stap naar een breed schoolgebouw”, vindt hij.

Lees hier het hele artikel.

Jaarlijks schoolbezoek CvB

juni 2022

Onze bestuurder, Sylvia Veltmaat kwam samen met Laura Gort OBS Da Vinci Arnhem bezoeken, op 23 juni 2022. Lees hier het mooie verslag van dat bezoek. Ik kan als schoolleider niet anders dan glimmen van trots en blijdschap. Ik voel ook dankbaarheid voor het gegeven dat zichtbaar is waar we met ons team voor staan. Ik sta toch maar mooi op die fijnste school 😁! (Zie ook de post op LinkedIn.)

In het nieuws

november 2021

In de week van 22 november 2021 stond er een stuk in de Gelderlander over het debat over kindermishandeling. Wethouder Roeland van der Zee was hierbij aanwezig en deed hieraan mee. 

Klassengesprek over kindermishandeling
ARNHEM - De Week tegen Kindermishandeling is eind vorige week afgesloten met een klassengesprek in openbare basisschool Da Vinci.

Deze school besteedt aandacht aan het thema, onder meer met een toolbod, die kinderen kan helpen kindermishandeling te herkennen en bespreekbaar te maken. In deze toolbox zitten leesboeken over kindermishandeling en kaartjes met vragen over kinderrechten en informatie over de kindertelefoon. Alles afgestemd op de leeftijd van kinderen van de basisschool. Wethouder Roeland van der Zee deed mee aan het klassengesprek. ‘Kinderen moeten zich veilig kunnen voelen. Thuis , maar ook op school. Ouders denken vaak dat kinderen er weinig van merken, maar niets is minder waar. Kindermishandeling leidt bij kinderen altijd tot langdurige stress en traumaklachten."

Zelf plaatste de wethouder een twitterbericht over zijn bezoek aan onze school.